Lugar: Palau Moja. Saló del Vigatà (Carrer de la Portaferrissa, 1)
31 de maig. 19:00h.

Organiza: Linguapax y Centre Unesco de Catalunya

LLIURAMENT DEL PREMI INTERNACIONAL LINGUAPAX 2011 al professor Ganesh N. Devy (Índia) i al Centre Indígena d’Investigacions Interculturals de Tierradentro (Colòmbia) * Ganesh Devy (1950), és un reconegut activista de la defensa i la promoció de les llengües locals i els drets dels pobles indígenes (adivasis) i les comunitats nòmades de l’Índia, especialment del Gujarat.
* Centro Indígena de Investigaciones Interculturales de Tierradentro, del Consell Indígena Regional del CAUCA (Colòmbia). Es tracta d’un espai de trobada i reflexió creat pels 24 capítols de Tierradentro amb la finalitat d’impulsar, acompanyar i desenvolupar processos de recerca i formació comunitària des del context educatiu autòcton (marc etnoeducatiu). El CIIIT forma part de la Universitat Autònoma Indígena Intercultural (UAIIN), proposa programes d’estudi i estableix convenis de cooperació tècnica, acadèmica i científica amb altres institucions. El seu compromís és participar en la defensa integral del territori mitjançant la promoció del reconeixement i la recreació de les epistemologies pròpies de les comunitats. PRESENTACIÓ DEL LINGUAPAX REVIEW 2010 * Estructurat en dues parts, presenta una breu història de Linguapax en la primera part i, a la segona, una panoràmica de l’estat de les llengües a diferents regions lingüístiques, amb una mirada als esforços de revitalització lingüística i el seu impacte a la vida de les persones. Intervindran en l’acte: * Josep Cru, secretari de Linguapax
* Alícia Fuentes-Calle, cap del departament de Diversitat Lingüística d’Unescocat – Linguapax
* Miquel Àngel Essomba, president de Linguapax i director del Centre UNESCO de Catalunya
* Jordi Porta, president del Centre UNESCO de Catalunya Es prega confirmació a: info@linguapax.org
Enlace