Sueño de Mejores Vidas

Exposició de 10 artistes plàstics iberoamericans, i laboratori de reflexió entorn la responsabilitat de l’art enfront la situació crítica del món actual.
Després de 6 mesos de debat a través d’un fòrum virtual i unes reflexions desenvolupades en el fòrum presencial a Argentina, 10 joves artistes iberoamericans de 5 països diferents presenten les seves propostes sobre com començar a crear el somni cap a una vida millor a través de l’art. Et convidem a plantejar-te dues preguntes fonamentals: ¿Consideres que la societat actual està en crisi? ¡Què podries fer tu per millorar-la? Et convidem a compartir el teu parer amb artistes i convidats especials per poder, entre tots i totes, apropar-nos al Somni d’una Vida Millor…. Els artistes convidats al laboratori de reflexió, i les obres dels quals podrem veure a la sala d’exposicions Joan Alsina fins el 28 d’abril són: – Alejandro Ulloa Rodriguez (Cuba) – Federico Duret (Argentina -Italia) – Felipe Mellado Muñoz (Xile) – Jaime Sánchez Mohar (Mèxic) – Katiuska Saavedra (Cuba) – Ma Celeste Venica (Argentina) – Marisol Dominguez Estrabeau (Mèxic) – Neus Moran i Gimeno (Espanya) – Rosa Apablaza Valenzuela (Xile) – Samuel Anciones García (Espanya) Laboratori de reflexió: divendres 16 de març de 15:30 a 19:30h (inscripcions a suenodemejoresvidas@lacasamarilla.org) Inauguració de l’exposició: 16 de març, ales 20h www.lacasamarilla.org Centre Cultural la Farinera del Clot(GV Corts Catalanes, 837 – Barcelona)