Viatjant vides, creant mons

Avui dijous 16 de març a les 19.00h s’inaugura l’exposició “Viatjant vides, creant mons” a la Masia de Can Serra, Centre de documentació del Museu d’història de la immigració de Catalunya. Aquesta exposició es presentarà al MhiC del 16 de març al 30 de maig de 2006.

Comissariada per Remei Sipi, aquesta exposició dóna veu i presència a aquestes dones que amb les seves obres i els seus testimonis ens incorporen al seu viatge, un viatge per la vida i per la creació de mons més propers, on la quotidianitat té cos i olor de dona, però sovint no s’aprecia. Les dones immigrades a Catalunya són diverses pels seus orígens, pels seus projectes migratoris i per les seves estratègies de crear i recrear la vida.

Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC).
Masia de Can Serra.
Carretera de Mataró, 124. 08930
Sant Adrià del Besòs, Barcelona (al costat de la Ciutat Esportiva de l’Espanyol).
Tlf. 93 3812606. Metro: Línia 2. Verneda. Bus: 42,43,44,60,B21,B25.