La Universitat Ramon Llull acull la II Jornada de Cooperació, centrada aquest any en el Perú

El proper dijous 16 de febrer el Rectorat de la Universitat Ramon Llull acollirà la II Jornada de Cooperació de la URL, que enguany se centra en la realitat del Perú, un dels països amb el qual la Universitat col·labora i amb qui la uneix uns vincles que depassen la simple relació professional.

La Jornada, que ha estat organitzada per la Dra. Rosa Nomen, vicerectora de Relacions Internacionals de la URL i directora de la Càtedra Unesco-URL, i per la Dra. Rosario Pastor, coordinadora de la Càtedra Unesco-URL, s’emmarca dintre dels programes de cooperació al desenvolupament duts a terme per la Universitat Ramon Llull des de la seva Càtedra Unesco en Educació, Desenvolupament, Tecnologia i Sistemes de Finançament per a l’Amèrica Llatina, creada l’any 2001.

D’entre els convidats a la Jornada, destaquen la participació del Sr. Augusto Thornberry, cònsol del Perú a Catalunya, Navarra i Aragó i de l’Arq. Liliana Miranda, directora executiva del “Foro Ciudades para la Vida” de Lima (Perú), així com la de la rectora de la URL, Dra. Esther Giménez-Salinas.

La II Jornada de Cooperació compta amb el suport del Grupo Santander, la Fundación Marcelino Botín, el DURSI, l’ICCI, Casa Amèrica Catalunya i el Consolat del Perú.

Per a més informació:
Rosario Pastor
Coordinadora Càtedra Unesco-URL
Tel. 93 602 22 08
rpastor@rectorat.url.edu