Cristina Peri Rossi

La novel·lista i poeta uruguaiana Cristina Peri Rossi farà una lectura de Poesía reunida, la seva última obra en la qual recopila tota la seva poesia.

Cristina Peri Rossi és una poeta i novel·lista uruguaiana que es va radicar a Barcelona i es va nacionalitzar espanyola al 1974. La seva primera col·lecció poètica va constituir un petit escàndol pel seu erotisme i les seves transgressions sexuals. La seva obra ha estat traduïda a diversos idiomes i guardonada amb els més prestigiosos premis literaris, entre els quals es troba el Premi Internacional de Poesia Rafael Alberti, que va obtenir al gener de 2003. Entre les seves publicacions destaquen Evohé, Descripción de un naufragio, Otra vez eros i Aquella noche.

ICCI/ Casa Amèrica Catalunya.
c/ Còrsega, 299. Barcelona
11 de Gener de 2006
19:30 h.