Chucho Valdés Quartet
Palau de la Música
Dimarts, 8 de novembre, 21h.

Chucho Valdés, piano
Lázaro Rivero Alarcón, contrabaix
Yaroldi Abreu, percussió
Enrique Pla, bateria

Fa tres anys, Chucho Valdés va oferir al Palau un dels concerts més inoblidables de la 34 edició del Festival de Jazz de Barcelona. Presentava llavors el material del que havia de ser el seu pròxim disc, New conceptions. Tres anys després, Valdés repeteix Palau per celebrar amb nosaltres el Grammy que li ha valgut justament New conceptions. Al capdavant del mateix quartet jove, però amb una sucosa variant: la bateria d’Enrique Pla, excompany d’aventures a Irakere. Celebrat per tots –inclòs el seu pare, el gran Bebo Valdés– con un gegant de la música cubana i del jazz, Chucho convida de nou a deixar-nos subjugar per les seves noves concepcions. Sempre, és clar, amb molt de swing.

News conceptions (Blue Note)