IX Trobada de Casals Catalans del Con Sud d’Amèrica, a l’Argentina

Durant tot aquest cap de setmana se celebra la IX Trobada Cultural de Casals Catalans del Con Sud que tindrà lloc al Casal de Catalunya de Buenos Aires. Fins a l’Argentina viatjaran el president del parlament de Catalunya, Ernest Bench i el president del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, Artur Mas. Ho faran també el diputat del Grup Parlamentari Socialites-Ciutadans pel Canvi, Josep Casajuana, i el portaveu del Grup Parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Ridao, els quals dissabte participaran en una taula rodona al Casal de Catalunya de Buenos Aires.

Més de 600 participants a la trobada

Diversos representants de les comunitats catalanes de l’Argentina, del Brasil, de l’Equador, del Paraguai, de l’Uruguai i de Xile participen en aquesta IX Trobada Cultural de Casals Catalans del Con Sud d’Amèrica, que organitza el Casal de Catalunya de Buenos Aires amb el suport de de la Secretaria de Cooperació Exterior de la Generalitat. Es preveu que hi assisteixin de més 600 persones en representació de les 35 entitats catalanes dels països esmentats.

En aquesta trobada es presentaran nous projectes per a rellançar l’activitat dels casals catalans i es faran diverses conferències. El Casal Català de Buenos Aires oferirà també un programa cultural amb diferents tallers (castellers, corals, danses, puntaires i llengua catalana, entre d’altres) i actuacions musicals.