El colombià Juanes en el Palau Sant Jordi de Barcelona

Juanes actuarà a Barcelona demà 7 de setembre, al Palau Sant Jordi.

El cantant de Medellín assegura que el seu nou show evolucionarà amb el pas del temps i el rodatge en el directe a ser més rock. En ell presentarà el seu últim treball ‘Mi Sangre‘, del que ha venut més de 200.000 còpies a Espanya i pel qual recentment va obtenir el Disc de Diamant per vendre un milió de còpies en tot el món.

El compositor colombià no es cansa de puntualitzar que aquesta vena rockera li ve de sempre, des que fa quinze anys formava part del grup Ekhymosis, amb el qual va gravar cinc àlbums, i més tard va seguir desenvolupant en solitari amb ‘Fijate Bien’ (2000) i ‘Un Día Normal’ (2002).

No obstant, no pensa abandonar el folklore popular de la seva terra, però reconeix que últimament s’aquesta deixant dur per la força del rock, ‘per aquesta força orgànica que té la guitarra i que s’anirà fent més present en els pròxims treballs’.

Als seus 32 anys, recent triomfador dels Premis Billboard, Premis Ondas al Millor Artista Llatí i guanyador de nou grammys, ja té vuit cançons noves llistes per a un pròxim disc, amb la qual dóna un pas més cap al rock de ‘Mi Sangre’.