Tertúlia solidària a Badalona sobre Amèrica Llatina

Diferents entitats solidàries de Badalona han creat uns “Cafès Tertúlia Solidaris” que pretenen que serveixin de punt de trobada i sensibilització de tots aquells ciutadans interessats en Iberoamèrica. Entre les entitats es troben l’Associació Catalana de Brigadistes a Nicaragua, l’Associació de Suport a les Organitzacions Populars Xilenes, el Casal Argentí de Badalona, el Casal d’Amistat amb Cuba, ACSUR-Las Segovias o Cayapa, amb el suport de la regidoria de Relacions Socials i Solidària de l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona. La programació és oberta, però cada tertúlia s’enfoca a la problemàtica d’algún país concret: així durant el mes de juny s’han realitzat tertúlies sobre Brasil, Nicaragua.

El calendari de futures tertúlies és el següent:

7 de juliol, Veneçuela amb l’organització convidada CAYAPA.

8 de setembre, Xile.

15 de setembre, Cuba amb el Casal d’Amistat amb Cuba i

22 de setembre, Argentina amb el Casal Argentí de Badalona.

Totes les tertúlies es realitzen al Centre de Solidaritat Can Pepus, al carrer Francesc Macià, 104 de Badalona a partir d eles 18:30 hores.