I Jornada de Cooperació amb El Salvador

La Vicerectora de Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i la directora de la Càtedra UNESCO-URL coordinan aquestes Jornades que tindran lloc avui dijos 10 de febrer al Rectorat de la URL (C/Claravall, 1-3)

Introducció i benvinguda, per la Dra. Esther Giménez-Salinas, rectora de la URL i presidenta de la càtedra UNESCO-URL; Dr. Francisco Chávez, cap del Departament de Tecnologia de Processos i Sistemes i director del Mestratge de Gestió en Medi Ambient de la Universitat Centreamericana “José Simeon Cañas”, d’El Salvador; Dr. Luis de Sebastian, catedràtic d’economia d’ESADE i exvicerector de la universitat José Simeon Cañas, d’El Salvador, diàleg amb els conferenciants.

Presentació de l’assignatura “Coneixement de la realitat Llatinoamericana: El Salvador, pel Dr. José Sols, professor de la Facultat d’Economia IQS.


La cooperació a la URL: taula rodona amb la participació de Dr. Carlos Moslares, IQS; Sr. Carles Giol, Enginyeria i Arquitectura La Salle; Sra. Mercè Mach, ESADE i Sr. Lluís Toledano, Fundació Pere Tarrés.

Cloenda a càrrec del Sr. Antoni Traveria, director de l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana i de la Sra. Rosa Nomen, vicerectora de Relacions Internacionals de la URL i directora de la càtedra UNESCO-URL.

Lloc: seu del Rectorat de laURL, c. Claravall, 1-3, Barcelona

Informació: Rosario Pastor, tel. 93 602 22 00 i rpastor.unesco@url.edu