La Generalitat atorga beques a universitaris dels casals


La Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Cooperació Exterior i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), atorga beques a joves universitaris de les comunitats catalanes de l’exterior.

Les beques permeten ampliar estudis per a cursos de postgrau o mestratge o per fer estades postdoctorals de recerca a institucions o a universitats públiques de Catalunya. La Resolució d’1 d’octubre de 2004, del president de la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca, per la qual s’atorguen les beques, s’ha publicat al web de l’AGAUR.

Els joves que accedeixen a les beques d’enguany son: Juan Ignacio Llorens (Les Quatre Barres de l’Argentina); Laureà Molinari (Casal de Catalunya de Paraná de l’Argentina); Braulio Pérez (Casal Català de Bahia Blanca de l’Argentina); Ricardo da Costa (Instituto Brasileiro de Filosofia e Ciencia Raimundo Lulio de Brasil); Renato Pérez (Associació Cubana de Naturals i Descendents de Catalunya “Emilio Bacardí” de Cuba; Marcos Millan (Casal Català de Guayaquil de l’Equador); Erik Escobedo i Laura Torroja (Orfeó Català de Mèxic); Mariana Raffaglio (Casal Català de Montevideo de l’Uruguai); Alberto Teixidó i Carolina Lacàmara (Centre Català de Santiago de Xile).

D’altra banda, s’han renovat les beques següents: Ramona Ludwig (Associació Germano-Catalana/Westfälische Wilhelms-Universitat Münster; Laura Roma (Casal de Catalunya de Paraná); Irene Teresa Ruscalleda (Associació Catalana Nova Catalunya de Joan Orpí de Veneçuela), i Glenn Deulofeu (Centre Català de Viña del Mar de Xile).