Me gustas100 anys. AMOR – NERUDA – AMOR. 100 anys(4 i 11 octubre a les 21h)

Sempre hi ha una excusa i un motiu per parlar de Pablo Neruda.

Sempre hi ha una excusa i un motiu per parlar de l’amor.

Ja que Neruda n’ha parlat tan de l’amor, perquè no invocar les seves paraules i reflexionar amb Ell sobre algunes de les visions que en te de l’amor?

Neruda: seductor amb paraules i amors; com un jove nascut ara fa cent anys, apassionat per les idees i pels amors, irònic aprofitat de les belleses passavolants, melangiós com la broma de les matinades santiageses, brau batallador a cops de rauxa o de premi Nobel; amb els versos, les idees i la ideologia per uns amors curulls i per una societat idealitzada.

Coneixedor del paisatge, el sentiment, el compromís i l’obra de Pablo Neruda el músic Eulogio Dávalos ens introduirà i acompanyarà amb composicions pròpies i alienes en aquest recorregut d’amor i amors segons Neruda.

Compartim doncs una espurna de Neruda avui… (sempre només n’hi ha una espurna de Neruda, es tan extensa la seva obra) amb la voluntat de gaudir-ne; com l’amant que per primera vegada te el cos desitjat entre els seus braços. Deixem-nos seduir a cau d’orella per les paraules invocades del Poeta, en la intimitat de l’estimat Espai Brossa.

Entrades exhaurides


Teatre: Allada Vermell, 13 (al final del carrer Princesa).