El proper dimecres 3 de novembre comença el VII Cicle Cosint l’Atlàntic, dedicat aquest any a les relacions interculturals Colòmbia-Catalunya.

És un cicle que vol generar aportacions al voltant de la construcció de la pau, els reptes migratoris i temes mediambientals, mitjançant trobades virtuals i actes presencials de tipus acadèmic i artístic.

La sessió inaugural serà en modalitat online, aquest dimecres 3 de novembre a les 18h (Espanya) i 11h (Colòmbia), al canal Youtube de la Fundació. Comptarà amb la presència de Juan Pablo Santamaría, advocat expert en Drets humans i migracions; Mauricio Chinchilla, periodista i líder comunitari, i  Jaume Aymar, Director de la Fundació Catalunya-Amèrica.

Us esperem, no cal cap enllaç especial i la sessió quedarà penjada al canal un cop finalitzat l’acte.